Koreniny - pochutiny v domácnosti podobné
Vilmos Romváry
Příručka přináší všestranné poučení o všech druzích koření a pochutinách, které je možno používat k přípravě jídel a nápojů.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1981 , Alfa (SK)Originální název:
Füszerek könyve, 1972
více info...
Podobné knihy (8)
Koření - Jak vybírat a používat koření v kuchyni Sallie MorrisVíce jak 50 druhů koření a 35 kořenicích směsí. Základní recepty použití s podrobnými návody krok za krokem, doplněné barevnými fotografiemi. Koření jako dekorace a vonné dárky. více
Bylinky a koreniny v kuchyni Jill Norman
Nenahraditeľný sprievodca svetom lahodných chutí a vôní. Ak vás lákajú kulinárske dobrodružstvá, vydajte sa s týmto sprievodcom svetom byliniek a korenín do tajomnej, vzrušujúcej a ešte stále neprebádanej ríše chutí a... více
Zlaté babičkine bylinky a korenie kolektiv autorů
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Koření od Antonína - Co budu vařit? III kolektiv autorů
Třetí pokračování úspěšné knihy receptů s Kořením od Antonína, vyhlášeného plzeňského kořenářství. V knize najdete padesát jednoduchých a chutných receptů pro všechny příležitosti. více
Vše o koření - praktická kuchařka krok za krokem Sallie Morris
Ilustrovaná encyklopedie, více než 50druhů koření a 35 kořenících směsí , 100 receptů s podrobnými návody krok za krokem doplněnými barevnými fotografiemi. Koření jako dekorace a vonné dárky. více
Koreniny Jill Norman
Ako koreniny vybrať, zomlieť, roztĺkať, pražiť, skladovať, zmrazovať a používať. více
Jak vařit s kořením Jill Norman
Praktické rady pro práci s kořením v kuchyni. Typy, druhy koření, jejich použití, lákavé recepty podle zemí původu koření… více
Koření v naší kuchyni - Přes 200 receptů jídel s vybraným kořením Miloslav Nosovský
Ne nadarmo se říká, že koření je kouzlem vaší kuchyně. Koření je to, co jídlo činí jídlem, největší tajemství kuchařů, základ různorodosti kuchyní a kultur národů světa. V této knížce nahlížíme do historie používání koř... více