Kuchařské suroviny podobné
Ingeborg Pils
Přehledné a stručné informace, názvy surovin v několika jazycích, barevné fotografie - to je základní charakteristika této příručky a učebnice zbožíznalství, která přináší poučení o více než tisícovce ingrediencí. Obilniny, výrobky z obilnin, různé druhy mléka, mléčné výrobky, octy, oleje, tuky, maso, vejce, masné výrobky, ryby, plody moře, zelenina, houby, luštěniny, bylinky, koření, ovoce, ořechy, sladidla a sladkosti - o tom všem si přečtete řadu zajímavostí.... celý text
Literatura naučná Kuchařky Učebnice a slovníky
Vydáno: 2012 , Slovart (ČR)Originální název:
Food guide
více info...
Podobné knihy (2)
Kuchařské suroviny a přísady neznámý - neuvedenPraktická ilustrovaná příručka. Systematicky řazený, bohatě barevně ilustrovaný průvodce všemi surovinami používanými v kuchyni od ovoce a zeleniny po maso a ryby včetně bylinek, koření a dalších nejrůznějších přísad ... více
Ingredience Loukie Werle
Kniha představuje na 2000 barevných fotografiích kuchařské přísady a suroviny z celého světa. Je výjimečným průvodcem každého milovníka vaření a pomáhá mu zorientovat se v nepřeberném množství koření, čajů, exotické zele... více