Kuchařské suroviny hodnocení
Ingeborg Pils
Přehledné a stručné informace, názvy surovin v několika jazycích, barevné fotografie - to je základní charakteristika této příručky a učebnice zbožíznalství, která přináší poučení o více než tisícovce ingrediencí. Obilniny, výrobky z obilnin, různé druhy mléka, mléčné výrobky, octy, oleje, tuky, maso, vejce, masné výrobky, ryby, plody moře, zelenina, houby, luštěniny, bylinky, koření, ovoce, ořechy, sladidla a sladkosti - o tom všem si přečtete řadu zajímavostí.... celý text
Literatura naučná Kuchařky Učebnice a slovníky
Vydáno: 2012 , Slovart (ČR)Originální název:
Food guide
více info...
5 |
|
1 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
4 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Kuchařské suroviny: 70 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 6
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).