Kuchařské suroviny
Ingeborg Pils
Přehledné a stručné informace, názvy surovin v několika jazycích, barevné fotografie - to je základní charakteristika této příručky a učebnice zbožíznalství, která přináší poučení o více než tisícovce ingrediencí. Obilniny, výrobky z obilnin, různé druhy mléka, mléčné výrobky, octy, oleje, tuky, maso, vejce, masné výrobky, ryby, plody moře, zelenina, houby, luštěniny, bylinky, koření, ovoce, ořechy, sladidla a sladkosti - o tom všem si přečtete řadu zajímavostí.... celý text
Literatura naučná Kuchařky Učebnice a slovníky
Vydáno: 2012 , Slovart (ČR)Originální název:
Food guide
více info...
Přidat komentář
11.03.2020
Souhlasím, a navíc tam objevíte spoustu zajímavých surovin...třeba jsem nevěděla, že existuje šampaňská čočka...:-))
4
Food bible to není, nicméně i tak naučí mnohé