Kuchařské suroviny tempo & emoce
Ingeborg Pils
Přehledné a stručné informace, názvy surovin v několika jazycích, barevné fotografie - to je základní charakteristika této příručky a učebnice zbožíznalství, která přináší poučení o více než tisícovce ingrediencí. Obilniny, výrobky z obilnin, různé druhy mléka, mléčné výrobky, octy, oleje, tuky, maso, vejce, masné výrobky, ryby, plody moře, zelenina, houby, luštěniny, bylinky, koření, ovoce, ořechy, sladidla a sladkosti - o tom všem si přečtete řadu zajímavostí.... celý text
Literatura naučná Kuchařky Učebnice a slovníky
Vydáno: 2012 , Slovart (ČR)Originální název:
Food guide
více info...
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.