Podobné knihy (6)
Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole Oldřich KosekRyby, drůbež, zvěřina na našem stole. více
Zvěřina na našem stole Ladislav Nodl
Divočák, daněk, srnčí, bažant, králík, zajíc, uzeniny a mnoho dalšího. více
Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny Jarmila Rakušanová
Pro publikaci bylo vybráno na 360 receptů, obsahujících návody na přípravu polévek, vnitřností, zvěřinových pokrmů, některých příloh podávaných ke zvěřině i na konzervaci zvěřiny. Byly voleny předpisy na úpravu těch druh... více
Úprava zvěřiny kolektiv autorů
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Myslivecká kuchařka kolektiv autorů
Myslivecká kuchařka je určena pro širokou veřejnost, pro domácnosti našich myslivců a lesníků. Obsahuje receptury k přípravě zvěřiny užitkové i škodné. Obsahuje také řadu původních receptů, vzniklých v našich myslivnách.... více
Jednoduše a dokonale - Ryby, drůbež, zvěřina Roman Vaněk
Jednoduše a dokonale - Ryby, drůbež, zvěřina. Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů-lektorů Pražského kulinářského... více
Autorovy další knížky
1996 | S Hubertem na cestách |
1994 | Kulinaření s Hubertem |
2009 | Všechny moje hlasy... |
2015 | Trénoval jsem Emila... |
2009 | Démanty času pod Duranou |