Minutky z masa, drůbeže, ryb aj. podobné

Minutky z masa, drůbeže, ryb aj.
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/168003/minutky-z-masa-drubeze-ryb-aj-168003.jpg 5 2 2

Podobné knihy (14)

To najlepšie z hydiny To najlepšie z hydiny Hana Sedláčková - Pačová

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známyc... více


Minutky Minutky Antonín Nestával

Řada nových předpisů k přípravě rozličných rychlých a chutných jídel a jejich úprava před podáváním. více


Minutky Minutky Libuše Vlachová

Kromě předpisů na přípravu minutek z hovězího, telecího, vepřového, skopového, mletého a velrybího masa, z drůbeže, zvěřiny a uzenin informuje autorka o vhodných druzích masa a o technologii přípravy minutek. Zabývá se t... více


Drůbež a drůbeží pochoutky Drůbež a drůbeží pochoutky Hana Sedláčková - Pačová

Umění vařit neznamená vařit dlouho a pracně, ale v krátké době připravit esteticky vzhledné, chutné a zdravé pokrmy. více


Minutky z masa Minutky z masa Angelika Ilies

Štavnatý steak, rychlé masové směsi, salát Caesar s křupavou zeleninou, grilované špízy nebo zapékané maso v lahodné krémové omáčce – to jsou příklady jídel, které s touto knihou hravě zvládnete připravovat denně, pro ce... více


Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů Pavel Martin

České i zahraniční kuchařské recepty z drůbežího masa jsou doporučovány především dětem, starším lidem a všem, kteří se chtějí stravovat chutně, lehce a zdravě více


Drůbeží speciality Drůbeží speciality kolektiv autorů

Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty... více


Drůbež se nikdy nepřejí Drůbež se nikdy nepřejí Vladimír Chaloupka

Drůbež na našem stole patří neodmyslitelně do moderního stravovacího režimu. Vzhledem k širokým možnostem přípravy drůbežího masa považujte následující předpisy jako inspiraci pro úpravu podle vlastní fantazie a obsahu l... více


Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole Oldřich Kosek

Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole. více


Pochúťky a misy z hydiny Pochúťky a misy z hydiny František Janata

František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božsk... více