Minutky z masa, drůbeže, ryb aj. podobné
Libuše Vlachová
Popis knihy zde zatím bohužel není...
Podobné knihy (14)
To najlepšie z hydiny Hana Sedláčková - PačováHydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známyc... více
Minutky Antonín Nestával
Řada nových předpisů k přípravě rozličných rychlých a chutných jídel a jejich úprava před podáváním. více
Minutky Libuše Vlachová
Kromě předpisů na přípravu minutek z hovězího, telecího, vepřového, skopového, mletého a velrybího masa, z drůbeže, zvěřiny a uzenin informuje autorka o vhodných druzích masa a o technologii přípravy minutek. Zabývá se t... více
Drůbež a drůbeží pochoutky Hana Sedláčková - Pačová
Umění vařit neznamená vařit dlouho a pracně, ale v krátké době připravit esteticky vzhledné, chutné a zdravé pokrmy. více
Minutky z masa Angelika Ilies
Štavnatý steak, rychlé masové směsi, salát Caesar s křupavou zeleninou, grilované špízy nebo zapékané maso v lahodné krémové omáčce – to jsou příklady jídel, které s touto knihou hravě zvládnete připravovat denně, pro ce... více
Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů Pavel Martin
České i zahraniční kuchařské recepty z drůbežího masa jsou doporučovány především dětem, starším lidem a všem, kteří se chtějí stravovat chutně, lehce a zdravě více
Drůbeží speciality kolektiv autorů
Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty... více
Drůbež se nikdy nepřejí Vladimír Chaloupka
Drůbež na našem stole patří neodmyslitelně do moderního stravovacího režimu. Vzhledem k širokým možnostem přípravy drůbežího masa považujte následující předpisy jako inspiraci pro úpravu podle vlastní fantazie a obsahu l... více
Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole Oldřich Kosek
Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole. více
Pochúťky a misy z hydiny František Janata
František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božsk... více
Autorovy další knížky
1987 | Praktická kuchařka |
1987 | Domácí konzervování ovoce a zeleniny |
1990 | Vaříme na víkendu |
1989 | Co chutná v Evropě |
1984 | Ovocné moučníky a dezerty |