Moderní indická kuchařka podobné
Nitisha Patel
Indická kuchyně je pestrá, barevná a plná exotických chutí a koření. Když ucítíte její charakteristickou vůni, začnou se vám zaručeně sbíhat slinky na jazyku. S pomocí Nitishi Patelové, uznávané šéfkuchařky indického původu, můžete orientální kuchyňská kouzla zvládnout i vy. Nitishiny recepty vycházejí z tradičních indických receptur, ale jsou uzpůsobeny moderním způsobům přípravy, takže i bez speciálních postupů dosáhnete lahodných výsledků. Nechte se zlákat různorodými kari, grilovanými jehněčími kotletami, pálivým vindaloo, mughalským kuřetem na šafránu, pečenými masala bramborami nebo slaďoučkou panna cottou s čajem Darjeeling. Podlehněte kouzlu domácích indických jídel a zpestřete svůj jídelníček neobvyklými chuťovými zážitky.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2018 , CPressOriginální název:
My Modern Indian Kitchen
více info...
Podobné knihy (7)
Indická kuchyně Cornelia ZingerlingKulinářsky sen o Indii. Kuchyně indického subkontinentu je neobyčejně mnohotvárna. Její zvláštností je souhra nejrůznejších koření, která nabízí zcela ojedinělý chuťový zážitek. více
Indická kuchyně neznámý - neuveden
Recepty tradiční, exotické a pikantní pokrmy. Více než 40 ověřených receptů. Pokrmy připravované na rožni (tandoori), snadné a rychlé dušené pokrmy, vydatné dezerty. Rady a tipy čím suroviny nahradit a jak pokrmy servíro... více
Indická kuchyně pro každého Hari Ghotra
100 jednoduchých a zdravých pokrmů, které si zamiluje celá rodina více
Indická kuchyně Vladimír Miltner
Polévky, maso a vnitřnosti, drůbež, vejce, ryby a jiná vodní zvířena, zelenina, luštěniny, houby, přílohy k hlavnímu jídlu, saláty, čatní a čalamády. pečivo , moučníky a sladkosti a rozličné nápoje. Doplněno barevnými fo... více
Indická kuchyňa Marek Lebkowski
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Indická kuchyně Jindřich Roubíček
Přehled běžných jídel i lahůdek nebo svátečních pokrmů a výklad o správné volbě, množství a poměru koření nám přibližuje exotičnost indické kuchyně. Příručka popisuje úpravu masových a zeleninových kari, pokrmů z masa, d... více
Indická kuchyně kolektiv autorů
Formát A5. Obsah jednotlivých kapitol: Polévky a předkrmy, Kuřata, ryby a plody moře, Pokrmy z masa, Luštěniny a zelenina, Přílohy, Dezerty. Ke každému receptu je fotografie hotového pokrmu a čtyři malé fotografie s je... více