Barbecue - Nápaditě a rychle podobné
neznámý - neuveden
Nápaditě a rychle série
< 2. díl >
Edici Nápaditě & rychle tvoří moderní kuchařky v praktické kroužkové a vatované vazbě. - desítky originálních receptů - systematické uspořádání receptů do tematických kapitol (předkrmy, polévky, maso, zelenina, těstoviny, saláty, dezerty apod.) - tabulka s převody měr surovin (ml, šálek, lžíce, lžička) - přehledný seznam surovin a podrobný popis jednotlivých fází přípravy krok za krokem včetně údaje o množství porcí - přehledný rejstřík receptů na konci knihy... celý text
Podobné knihy (8)
Grilování a saláty na léto - Špalíček receptů Jacqueline BellefontaineKniha receptů na přípravu pokrmů na venkovním grilu. Kuchařka obsahuje 120 zajímavých receptů na grilované pokrmy a saláty. První vydání. více
Velká kniha o grilování Eric Treuillé
Najdete zde vše, co byste měli znát či ovládat ještě dříve, než jednoho teplého letního večera vytáhnete z garáže gril a pustíte se do kulinářských kouzel na žhavém uhlí. Publikace nabízí kromě bezpočtu receptů na grilov... více
Barbecue kolektiv autorů
Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty... více
Barbecue kolektiv autorů
Tato kniha přináší širokou škálu receptů, díky nimž snadno připravíte nejrůznější barbecue, která budou zároveň potěšením pro vaše oči i chuťové pohárky. Vyzkoušejte tyto recepty, obohatí vaši kuchařskou knihovničku a oz... více
Grilování aneb Světová barbecue kuchařka Michal Málek
Kuchařka uvádí recepty na marinády, způsob rožnění, druhy masa, omáčky a saláty vhodné ke grilovaným masům. více
Dokonalé barbecue kolektiv autorů
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Nejlepší recepty z barbecue kolektiv autorů
Vůně masa opékajícího se na grilu je typicky letní záležitost, spojená s posezením na zahradě v kruhu rodiny a přátel. V této knize najdete mnoho lahodných receptů, užitečných návodů a tipů, stejně jako přehled potřebnéh... více
Barbecue - snadno a rychle Andreas Furtmayr
Z masa, ryb, vegetariánských jídel, marinovaných potravin, na jehle nebo v alobalu. Vše dobře kořeněné a horké z grilu. Čas přípravy, délka grilování, délka naložení před vlastním grilováním více
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2001 | Bible |
1997 | Epos o Gilgamešovi |
2013 | Z rodinné kroniky Lady Fuckingham |
1986 | Píseň o Rolandovi |
2003 | Béowulf |