O zeleném čaji podobné
Victoria Dolby
Obálkový podnázev: Proč pít zelený čaj, jak pomáhá v dlouhověkosti, antioxidanty zeleného čaje. Zelený čaj je už dlouho znám jako bylinný lék. Moderní vědecký výzkum nyní potvrdil, že zelený čaj má příznivé účinky na pacienty trpící rakovinou, chorobami srdce, cukrovkou, vředovými nemocemi, osteoporózou a zubním kazem, posiluje imunitu, duševní bystrost, napomáhá při udržování tělesné hmotnosti a přispívá k dlouhověkosti. Kniha O zeleném čaji zodpoví vaše otázky o tom, co zelený čaj je a jak působí, a poskytne vám také praktické rady, jak vnést příznivé účinky tohoto starodávného léčivého prostředku do života. Dobré odpovědi nakonec povedou k dobrému zdraví.... celý text
Podobné knihy (6)
Nová kniha o zeleném čaji Peter OppligerAutor knihy nám dává nahlédnout do tajemství čajového nápoje už od samého počátku: provází nás historií čajové kultury, vysvětluje, co se skrývá pod názvem 'čaj', ukazuje nám metody a způsoby zpracování i třídění čajovýc... více
Čadó: japonská cesta čaje Sóšicu Sen XV
V souvislosti se sbližováním západního a východního světa vzrůstá zájem lidí o kultury, filozofie a životní způsoby velkých asijských národů. Mnohé z těchto věcí jsou pro Evropana velmi složité k chápání, neboť kultura, ... více
Všechny čaje Číny Kit Chow
Vysoce informativní a bohatě ilustrovaná kniha o původu a historii čaje v Číně, Japonsku a na Západě, o jeho pěstování a zpracování, o estetických stránkách jeho přípravy v čajovém obřadu, o čajové keramice, o chemickém ... více
Čado - Tajemství čajového obřadu F. H. Richard (p)
Přehledná historie čaje a úvod do filosoficko-estetických aspektů čajového obřadu a jeho významu v kontextu japonské kultury a zenového buddhismu. Kniha obsahuje: Historie čajového obřadu / podle japonských pramenů ses... více
Vše o čaji pro čajomily Karel Valter
Tato kniha vyšla od roku 2000 již v sedmi vydáních. Stejně jako předchozí, má i toto vydání pomoci vybrat dobrý čaj z nepřeberného množství nabídky na trhu, dobře jej uchovávat, připravit a konečně i s potěšením vypít. Č... více
77 čajů pro laiky i labužníky Michal Thoma
Čaj je hned po vodě druhý nejrozšířenější nápoj vůbec. Ze své kolébky ve starověké Číně se rozšířil do celého světa a dnes se pěstuje v desítkách zemí na pěti kontinentech. Existují stovky druhů a variant čaje, jež se li... více
Autorovy další knížky
2006 | Kniha o zeleném čaji |
2002 | O zeleném čaji |
1999 | Vše o sójových izoflavonech a ženském zdraví |