Originální francouzská kuchařka podobné
Édouard de Pomiane

Originální francouzská kuchařka aneb Kuchyně z doby, kdy Francie byla ještě Francií. Recepty světoznámého francouzského labužníka a krále kuchyně 20. let 20. století (lékaře polského původu, docenta Pasteurova institutu).
Podobné knihy (4)

Francouzká kuchyně má na světě pověst-jako nejlepší a nejrozmanitější. Ke kouzlu francouzké kuchyně přispívají také rozmanitosti krajových kulinářských specialit. více

Kuchařka nabízí recepty na francouzské studené a teplé předkrmy, jídla z ryb a plodů moře, dále hlavní jídla s masem, drůbeží a zvěřinou a v neposlední řadě též i na dezerty. Velmi působivě doplněna krásnými fotografiemi... více

Skvělá francouzská kuchařka Jany Martinicové. více
Kuchařka obsahuje zajímavá jídla současného francouzského kulinářského umění včetně zásad stolování. více
Autorovy další knížky
1937 | ![]() |
2000 | ![]() |
2006 | ![]() |
2002 | ![]() |
1930 | ![]() |