Originální francouzská kuchařka podobné
Édouard de Pomiane
Originální francouzská kuchařka aneb Kuchyně z doby, kdy Francie byla ještě Francií. Recepty světoznámého francouzského labužníka a krále kuchyně 20. let 20. století (lékaře polského původu, docenta Pasteurova institutu).
Podobné knihy (4)
Francouzská kuchyně Jana MartinicováSkvělá francouzská kuchařka Jany Martinicové. více
Francouzská kuchařka Drahomíra Peukertová
Kuchařka obsahuje zajímavá jídla současného francouzského kulinářského umění včetně zásad stolování. více
Francouzká kuchařka Jana Zachová
Francouzká kuchyně má na světě pověst-jako nejlepší a nejrozmanitější. Ke kouzlu francouzké kuchyně přispívají také rozmanitosti krajových kulinářských specialit. více
Francouzská kuchyně Silke Koch
Kuchařka nabízí recepty na francouzské studené a teplé předkrmy, jídla z ryb a plodů moře, dále hlavní jídla s masem, drůbeží a zvěřinou a v neposlední řadě též i na dezerty. Velmi působivě doplněna krásnými fotografiemi... více
Autorovy další knížky
1937 | Veselé umění kuchařské |
2000 | Originální francouzská kuchařka |
2006 | Kuchařka pro znalce a labužníky |
2002 | Veselé umění kuchařské |
1930 | Desetiminutová kuchyně |