Rybí kuchařka podobné
Marie Janků Sandtnerová
Kniha se věnuje rybám a jiným plodům moře, jejich úpravě a přípravě pokrmů z nich (polévky, předkrmy a hlavní jídla, majonézy, omáčky a másla k rybám) jako i nádobí k úpravě ryb.
Podobné knihy (6)
To nejlepší z rybí kuchyně a darů moře Linda DoeserKuchařka obsahuje 200 receptů z celého světa a cenné informace o tom, jak připravit většinu mořských ryb a živočichů včetně lososa, platýze, kraba, krevet nebo olihně. více
Kuchařka dary moře Iva Králová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Ryby a dary moře Jaroslav Řešátko
Kuchařské předpisy k přípravě pokrmů ze sladkovodních ryb, mořských ryb a jiných mořských živočichů (dary moře). více
Dary moře Miloš Štěpnička
Známý autor rybích kuchařek rozšířil sérii svých knih o sbírku návodů jak připravovat dary moře. Informuje o nabídce na našem trhu, nákupu, technologii ošetření před kuchyňskou úpravou a nabízí jednoduché a srozumitelné ... více
Ryby a mořské plody v kuchyni kolektiv autorů
Tato útlá kuchařka obsahuje jednoduché a rychlé recepty na zdravá jídla ze sladkovodních a mořských ryb včetně plodů moře. V úvodu je uveden jejich stručný popis, dále je kniha členěna na kapitoly: předkrmy, polévky, sla... více
Ryby a mořské plody neznámý - neuveden
Ryby a mořské plody jsou potraviny, které vyžadují zvláštní způsob zpracování a úpravy. V knize najdete přehled nejdůležitějších druhů jak sladkovodních, tak i mořských ryb, který je určen nejen pro domácí a „kuchtíky“, ... více
Štítky knihy
kuchařky sladkovodní ryby mořské ryby rybí recepty