Podobné knihy (13)

Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty... více

Kuchařka obsahuje recepty na tolik oblíbenou zvěřinu, recepty na ryby a mořské živočichy. více

Vycházíme-li z předpokladu, že se mění životní rytmus, musí se změnit i způsob výživy. více

Kniha je kuchařkou k přípravě zvěřiny, ale také ryb, ve které naleznete mnoho oblíbených, známých i méně známých receptů a mnoho skvělé inspirace pro pestrý jídelníček. Obsahuje recepty na polévky, přípravu kapra na 100 ... více

Jedinečné recepty ze zvěřiny a ryb potěší každého labužníka. Lahodná chuť specialit z jelena, kance, bažanta, kapra, nebo štiky Vám naznačí, proč si fajnšmekři, a nejen myslivci a rybáři, tyto pochoutky nemohou vynachvál... více

Popis knihy není zatím k dispozici. více

Popis knihy není zatím k dispozici. více

Drůbež na našem stole patří neodmyslitelně do moderního stravovacího režimu. Vzhledem k širokým možnostem přípravy drůbežího masa považujte následující předpisy jako inspiraci pro úpravu podle vlastní fantazie a obsahu l... více

České i zahraniční kuchařské recepty z drůbežího masa jsou doporučovány především dětem, starším lidem a všem, kteří se chtějí stravovat chutně, lehce a zdravě více

Popis knihy není zatím k dispozici. více
Autorovy další knížky
1976 | ![]() |
1979 | ![]() |
1983 | ![]() |
1986 | ![]() |
1979 | ![]() |