Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole podobné
Oldřich Kosek
Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole.
Podobné knihy (13)
Drůbeží speciality kolektiv autorůTuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty... více
Kuchařka - Zvěřina, ryby, mořští živočichové Vladimír Doležal
Kuchařka obsahuje recepty na tolik oblíbenou zvěřinu, recepty na ryby a mořské živočichy. více
Jedlá z hydiny, zveriny a vajec Ladislav Bobiš
Vycházíme-li z předpokladu, že se mění životní rytmus, musí se změnit i způsob výživy. více
Speciality myslivecké a rybářské kuchyně Zdenka Horecká
Kniha je kuchařkou k přípravě zvěřiny, ale také ryb, ve které naleznete mnoho oblíbených, známých i méně známých receptů a mnoho skvělé inspirace pro pestrý jídelníček. Obsahuje recepty na polévky, přípravu kapra na 100 ... více
Recepty ze zvěřiny a ryb Dáša Ostertágová
Jedinečné recepty ze zvěřiny a ryb potěší každého labužníka. Lahodná chuť specialit z jelena, kance, bažanta, kapra, nebo štiky Vám naznačí, proč si fajnšmekři, a nejen myslivci a rybáři, tyto pochoutky nemohou vynachvál... více
Ryba, zvěřina, drůbež Dr. Oetker
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Nová domácí kuchařka /2 - Maso, zvěřina, drůbež, ryby Maryna Klimentová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Drůbež se nikdy nepřejí Vladimír Chaloupka
Drůbež na našem stole patří neodmyslitelně do moderního stravovacího režimu. Vzhledem k širokým možnostem přípravy drůbežího masa považujte následující předpisy jako inspiraci pro úpravu podle vlastní fantazie a obsahu l... více
Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů Pavel Martin
České i zahraniční kuchařské recepty z drůbežího masa jsou doporučovány především dětem, starším lidem a všem, kteří se chtějí stravovat chutně, lehce a zdravě více
Minutky z masa, drůbeže, ryb aj. Libuše Vlachová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Autorovy další knížky
1976 | Mrtvý v podchodu |
1979 | Případ s vůní chanelu |
1983 | Případ Adler |
1986 | Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole |
1979 | 100 a 1 specialit z masa |