Sója a sójové výrobky v kuchyni podobné
Stanislav Muntág

Stručný a prehľadný súbor základných informácií a receptov na využitie sóje, sójového mäsa a ďalších dostupných sójových polotovarov.
Podobné knihy (5)

Proč má být sója v každé kuchyni? Protože je dobrá a chutná!:) Kniha obsahuje spoustu dobrých receptů, ke kterým se budete opakovaně vracet. více

Popis knihy není zatím k dispozici. více

Popis knihy není zatím k dispozici. více
Historie sóji--výživná hodnota sóji a v neposlední řadě spousta šikovných receptů. více

Tato kuchařka se řadí k těm, které po zásluze stavějí sóju na čelní pozici mezi potravinami. Sója je stará kulturní plodina. V Číně jsou záznamy o jejím pěstování dochovány již z roku 2838 před naším letopočtem. Důvodů k... více
Autorovy další knížky
1994 | ![]() |
2007 | ![]() |
1992 | ![]() |
1992 | ![]() |
1991 | ![]() |