Sto receptů z hub podobné

Sto receptů z hub
https://www.databazeknih.cz/img/books/99_/99423/sto-receptu-z-hub-99423.jpg 5 1 1

Houby a jejich konzervace, sušené, naložené, sterilované v tuku neb. vlastní šťávě a další formy zpracování, dále recepty na jejich úpravu.

Podobné knihy (14)

Vaříme z hub Vaříme z hub Lea Divišová

Houbařská kuchařka: Úprava hub v době jejich sběru více


Tajné houbové recepty naší babičky Tajné houbové recepty naší babičky Klára Trnková

Houby u nás patří k vyhledávaným pochoutkám a houbaření je oblíbeným koníčkem. Recepty jsou pestrou ukázkou krajových specialit a různých dalších způsobů, jak houby připravovat a uchovávat. Koláže jsou tentokrát vytvořen... více


Jedlá z húb Jedlá z húb Henryk Debski

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Houbařská kuchařka Houbařská kuchařka Miroslav Smotlacha

1.vydání, omyvatelná vazba, perokresby, barevné fotografie hub, mnoho receptů, podrobný úvod - vše o houbách. více


Houbařská kuchařka - úprava hub v době jejich sběru Houbařská kuchařka - úprava hub v době jejich sběru Jaroslav Podroužek

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Houby: 220 dobrých receptů na úpravu hub Houby: 220 dobrých receptů na úpravu hub Radka Hrevušová

Kuchařka nabízí recepty na rozmanité úpravy hub – vařené, dušené, smažené či pečené pokrmy, bezmasé, i s masem, saláty, pomazánky a konzervování. více


Houby v kuchyních světa Houby v kuchyních světa Jiří Baier

Speciální kuchařka přináší recepty na úpravu méně známých hub u nás i v zahraničí. více


Houby v hrnci Houby v hrnci Miroslav Smotlacha

Soubor kuchařských předpisů na přípravu hlavních jídel, polévek a předkrmů z hub. více


Vaříme z hub Vaříme z hub Ladislav Kovář

Prý až tři čtvrtiny českého národa holdují houbám - sbírají je a konzumují. A prý jsme nejhoubařštějším národem na světě. Je tedy přirozené, že v našem prostředí vzniklo téměř nedozírné množství receptů na přípravu jídel... více


Houby na všechny způsoby Houby na všechny způsoby Stanislava Koblihová

Kuchařka nabízí recepty na rozmanité úpravy hub - vařené, dušené, smažené či pečené pokrmy, bezmasé i s masem, saláty, pomazánky a konzervování. více