Sto receptů z hub podobné
Miroslav Smotlacha
Houby a jejich konzervace, sušené, naložené, sterilované v tuku neb. vlastní šťávě a další formy zpracování, dále recepty na jejich úpravu.
Podobné knihy (14)
Houby v kuchyních světa Jiří BaierSpeciální kuchařka přináší recepty na úpravu méně známých hub u nás i v zahraničí. více
Houby v hrnci Miroslav Smotlacha
Soubor kuchařských předpisů na přípravu hlavních jídel, polévek a předkrmů z hub. více
Houby na všechny způsoby Stanislava Koblihová
Kuchařka nabízí recepty na rozmanité úpravy hub - vařené, dušené, smažené či pečené pokrmy, bezmasé i s masem, saláty, pomazánky a konzervování. více
Tajné houbové recepty naší babičky Klára Trnková
Houby u nás patří k vyhledávaným pochoutkám a houbaření je oblíbeným koníčkem. Recepty jsou pestrou ukázkou krajových specialit a různých dalších způsobů, jak houby připravovat a uchovávat. Koláže jsou tentokrát vytvořen... více
Houbová kuchařka Pavel Martin
Nejchutnější klasika i speciality na 152 způsobů. Nová kniha od autora 43 úspěšných kuchařek! Houby patří odnepaměti do české kuchyně. A česká kuchyně prostě letí. Vracíme se ke klasické české kuchyni a s gustem ochutnáv... více
Houby - Výborné recepty z hub Miloš Kučera
Edice Receptář 2/2015 - obsahuje: -Vynikající recepty na jídla z hub. -jak houby uchovat k pozdějšímu použití, -jak pěstovat houby na substrátech a na dřevě, -vypěstujte si nejúčinnější léčiv... více
Kozlova houbařská kuchařka neznámý - neuveden
Stát se houbařem je snadné. Stane se jím každý, kdo vkročí do lesa a v trávě spatří první kousek. Sbírání je vášeň, práce i umění. Poctivý houbař nachodí kilometry, než objeví svá místa, která se mu odmění plným košíkem... více
Houbařská kuchařka - úprava hub v době jejich sběru Jaroslav Podroužek
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Atlas hub a houbařské recepty - edice Receptář František Kotlaba
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Houby: 220 dobrých receptů na úpravu hub Radka Hrevušová
Kuchařka nabízí recepty na rozmanité úpravy hub – vařené, dušené, smažené či pečené pokrmy, bezmasé, i s masem, saláty, pomazánky a konzervování. více
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1985 | Poznáváme houby |
1989 | Atlas tržních a jedovatých hub |
1989 | Houbařská kuchařka |
2011 | Smotlachův atlas hub |
2002 | Kapesní atlas hub |