Podobné knihy (10)
Čarujeme se zeleninou 2 Luděk ProcházkaČarujeme se zeleninou 2 Obliba vyřezávané zeleninové a ovocné dekorace stoupá. Kvítek z ředkvičky nebo síťka z mrkve ozdobí nedělní oběd, růže z papáji či zubaté květy z celeru obohatí studený bufet na rautu a velké komp... více
Zelenina pro každého Zuzana Hlavová
Kniha receptů na zeleninové pokrmy, které jsou řazeny podle jednotlivých druhů zeleniny. kuchařka , kterou ocení každý kdo má rád po celý rok zeleninu na talíři více
Zelenina v kuchyni celého světa Libuše Vlachová
Kniha přispívá k větší spotřebě zeleniny v naší stravě, učí její pestřejší úpravě a seznamuje s přípravou zeleniny v různých zemích. Přináší řadu předpisů na studené a teplé předkrmy, polévky, hlavní chody, přílohy, omáč... více
70 zeleninových jídel Anna Straková
Opět "sedmdesátka" věnovaná zeleninovým jídlům. Dávky všech receptur jsou určeny pro 4 osoby. Uvádí mnoho způsobů, jak zeleninu upravovat, např. zapékat, opékat, smažit, dusit, vařit či podávat jako zeleninový salát. více
Zeleninová kuchařka : 148 receptů Oldřich Dufek
Bohatý výběr receptů na přípravu pokrmů z běžně dostupných druhů zeleniny. více
Pochúťky a jedla so zeleninou Penka I. Čolčeva
Kuchařka: saláty ze syrové, pečené i vařené zeleniny. Masové, rybí saláty. Zeleninové pomazánky, obl. chlebíčky. Vaječné, zeleninové předkrmy. Omelety. Polévky, hotová jídla, přílohy. Jídla z masa. Konzervování. více
Zeleninové speciality kolektiv autorů
Tuto edici Rychle a chutně tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, s... více
Kouzlíme se zeleninou neznámý - neuveden
Lahodná a různorodá chuť, jedinečná struktura, štědré zásoby vitaminů a minerálních látek, pestrobarevná ozdoba každého jídla. To všechno znamená zelenina. Rozhodnutí zvýšit její podíl v každodenní stravě je jedním z nej... více
Ovocné a zeleninové speciality Enkhuizen Minkowski
Každý dnes ví, že zelenina má vysokou výživnou hodnotu a je bohatým zdrojem vitaminů potřebných pro tělo. Ale to zdaleka není všechno! Tato kuchařka dokazuje, že ovoce a zelenina mohou být také zdrojem kulinářské inspira... více
Jarní a zimní zeleninové menu Pavla Momčilová
Česká zelenina je náš národní poklad, který mnozí z nás nedoceňují a dávají přednost dovozním a exotickým druhům. Již naši předkové věděli, že pro zdraví je nejcennější to, co roste pěkně doma na zahrádce či políčku. Dne... více