Umění francouzské kuchyně 2 podobné
Julia Child , Simone Beck
Umění francouzské kuchyně série
< 2. díl
Pokračování světoznámé bible kulinářského umění Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, které inspirovalo celou generaci Američanů a pomohlo jim vytyčit nová kritéria v oblasti kulinářského vkusu a kuchařského umění.
Literatura naučná Kuchařky Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2015 , JotaOriginální název:
Mastering the Art of French Cooking, Volume Two
více info...
Podobné knihy (4)
Francouzská kuchařka Drahomíra PeukertováKuchařka obsahuje zajímavá jídla současného francouzského kulinářského umění včetně zásad stolování. více
Francouzská kuchyně Marie Janků Sandtnerová
Polévky; Předkrmy; Vejce; Omáčky; Zelenina; Ryby; Potraviny ze zvířecích vnitřností; Masa; Drůbež; Zvěřina; Moučníky; Ovoce více
Francouzká kuchařka Jana Zachová
Francouzká kuchyně má na světě pověst-jako nejlepší a nejrozmanitější. Ke kouzlu francouzké kuchyně přispívají také rozmanitosti krajových kulinářských specialit. více
Francouzská kuchyně pro zpestření jídelního lístku českých hospodyněk Marie Janků Sandtnerová
Francouzská kuchyně patří mezi ty, které se ve světě nejvíce proslavily. Už Marie Sandtnerová zjistila, že francouzská jídla jsou zdravější, chuťově i na pohled podstatně pestřejší než ta naše. Za vyzkoušení rozhodně sto... více