Zeleninové speciality podobné

Zeleninové speciality
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/130724/zeleninove-specialit-130724.jpg 5 2 2

Vaříme s chutí série

< 24. díl

Tuto edici Rychle a chutně tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty pro přípravu těstovin, brambor nebo pokrmů z rýže. Podrobné návody na přípravu pokrmů jsou podány přehlednou, srozumitelnou formou a nevyžadují žádné speciální kuchyňské vybavení. V rámci knihy jsou recepty rozčleněny do kapitol podle chodů (předkrmy, hlavní jídla, dezerty) či použitých surovin.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Rebo
Originální název:

Quick & tasty vegetables


více info...

Podobné knihy (13)

Chutné jedlá zo zeleniny Chutné jedlá zo zeleniny Mari Lajos

Keď sa na trhu objaví množstvo rozličnej zeleniny a tento nádherný pohľad zvádza aj zarytých odporcov varenia, aby porušli svoje zásady, vynorí sa otázka: "Je to krásne, ale čo z toho uvariť?" Podľa toho, čo k tomu pridá... více


Zelenina v kuchyni celého světa Zelenina v kuchyni celého světa Libuše Vlachová

Kniha přispívá k větší spotřebě zeleniny v naší stravě, učí její pestřejší úpravě a seznamuje s přípravou zeleniny v různých zemích. Přináší řadu předpisů na studené a teplé předkrmy, polévky, hlavní chody, přílohy, omáč... více


Zelenina v kuchyni Zelenina v kuchyni Ljubov Viktorovna Šabykina

Publikace seznamuje s možnostmi využití hlavních druhů zeleniny v našem jídelníčku a zdůrazňuje význam zeleniny pro zdraví člověka. Text českými předpisy doplnila Maria Horníková. 160 stran + 8 stran bar. přílohy, 1 t... více


Ovocné a zeleninové speciality Ovocné a zeleninové speciality Enkhuizen Minkowski

Každý dnes ví, že zelenina má vysokou výživnou hodnotu a je bohatým zdrojem vitaminů potřebných pro tělo. Ale to zdaleka není všechno! Tato kuchařka dokazuje, že ovoce a zelenina mohou být také zdrojem kulinářské inspira... více


Zelenina v kuchyni Zelenina v kuchyni Elke Fuhrmann

Využití zeleniny při přípravě jídel, mnohdy i méně známých. více


Jarní a zimní zeleninové menu Jarní a zimní zeleninové menu Pavla Momčilová

Česká zelenina je náš národní poklad, který mnozí z nás nedoceňují a dávají přednost dovozním a exotickým druhům. Již naši předkové věděli, že pro zdraví je nejcennější to, co roste pěkně doma na zahrádce či políčku. Dne... více


Zelenina v české kuchyni Zelenina v české kuchyni Libuše Vlachová

Kniha nabízí inspiraci při zavádění nových kuchyňských úprav a nových druhů zeleniny do tradičního českého jídelníčku. více


Teplé zeleninové večeře Teplé zeleninové večeře Naděžda Blažíčková

Pestré teplé zeleninové pokrmy. více


Každý den zelenina Každý den zelenina Maryna Klimentová

Soubor návodů k správné úpravě zeleniny uvádí přes 180 receptů na zeleninové nápoje, pomazánky, studené a teplé předkrmy, vývary a polévky, nákypy, příkrmy a přílohy, saláty, moučníky a dezerty a vařená a smažená hlavní ... více


Slovenská jídla ze zeleniny Slovenská jídla ze zeleniny Mária Hajková

Pro zpestření našeho jídelníčku uvádí příručka speciální předpisy slovenské kuchyně k úpravě zeleninových polévek, předkrmů, smažené zeleniny, příloh, omáček, salátů i tzv. "prívarků". V závěru jsou připojeny návody ke k... více