Zeleninová kuchařka : 148 receptů podobné
Oldřich Dufek
Bohatý výběr receptů na přípravu pokrmů z běžně dostupných druhů zeleniny.
Podobné knihy (8)
Co budu dnes vařt? zeleninové recepty. Renata ZlatáAutorka navazuje na úspěšný titul Co budu dnes vařit? – Recepty pro mlsnou rodinu. Nabízí mnoho vyzkoušených receptů na úpravu všech druhů u nás dostupné zeleniny. Celkem určitě si pochutnají jak vegetariáni, tak i ti, k... více
Pochúťky a jedla so zeleninou Penka I. Čolčeva
Kuchařka: saláty ze syrové, pečené i vařené zeleniny. Masové, rybí saláty. Zeleninové pomazánky, obl. chlebíčky. Vaječné, zeleninové předkrmy. Omelety. Polévky, hotová jídla, přílohy. Jídla z masa. Konzervování. více
Kouzlíme se zeleninou neznámý - neuveden
Lahodná a různorodá chuť, jedinečná struktura, štědré zásoby vitaminů a minerálních látek, pestrobarevná ozdoba každého jídla. To všechno znamená zelenina. Rozhodnutí zvýšit její podíl v každodenní stravě je jedním z nej... více
Teplé zeleninové večeře Naděžda Blažíčková
Pestré teplé zeleninové pokrmy. více
Jednoduše a dokonale - Zelenina a luštěniny Roman Vaněk
Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje více než 120 barevných fotografií. ... více
70 zeleninových jídel Anna Straková
Opět "sedmdesátka" věnovaná zeleninovým jídlům. Dávky všech receptur jsou určeny pro 4 osoby. Uvádí mnoho způsobů, jak zeleninu upravovat, např. zapékat, opékat, smažit, dusit, vařit či podávat jako zeleninový salát. více
Vaříme ze zeleniny Jana Horecká
Zeleninová kuchařka uvádí recepty podle druhů zeleniny tak, že u každého druhu zeleniny jsou uvedeny recepty na přípravu polévky, teplé přílohy, salátu, pomazánky a nápoje. Jsou uvedeny druhy kořenové zeleniny, košťálové... více
Každý den zelenina Maryna Klimentová
Soubor návodů k správné úpravě zeleniny uvádí přes 180 receptů na zeleninové nápoje, pomazánky, studené a teplé předkrmy, vývary a polévky, nákypy, příkrmy a přílohy, saláty, moučníky a dezerty a vařená a smažená hlavní ... více
Autorovy další knížky
1986 | 3x 99 specialit sovětské kuchyně |
1989 | Sýry v kuchyni |
1986 | Připravujeme pohoštění |
1989 | Zelenina a ovoce v kuchyni |
2000 | Káva známá i neobyčejná: povídání o kávě, recepty, něco dobrého k tomu |