Dvůr křídel a zmaru přehled

Dvůr křídel a zmaru
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542288/bmid_dvur-kridel-a-zmaru.jpg 5 3344 3344

Dvůr trnů a růží série

Třetí díl bestsellerové YA fantasy série Dvůr trnů a růží s novou obálkou. Feyre se vrací zpátky na Jarní dvůr, aby získala informace o Tamlinově armádě a odhalila plán krále, který hodlá království Prythian napadnout a zničit. K tomu všemu musí předstírat lásku k muži, kterého ve skutečnosti ze srdce nenávidí. Její život tak visí na vlásku a nemůže si dovolit udělat jedinou chybu, jinak to bude stát život nejen ji, ale způsobí zkázu celého království.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , CooBoo

A Court of Wings and Ruin, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dvůr křídel a zmaru. Přihlašte se a napište ho.

Nelasp
28.02.2025 5 z 5

(SPOILER) Tato kniha měla velký spád, napjatá jsem byla jak na skřipci a jen čekala, jak ten zmatek, kdy se nepřítel stává spojencem a spojenec podrazí, dopadne. Vztah Feyre a Rhyse je super, přeslazený, ale zároveň zábavný a vášnivý. Jen to opakování linky s úmrtím a následným znovuzrozením hlavní postavy z prvního dílu si mohla autorka ušetřit, přišlo mi to až moc. Jinak super počtení.

mekkejla
24.02.2025 3.5 z 5

(SPOILER) Musím uznat, že je to napsané čtivě, i když rozsah knihy mi přijde úplně zbytečný. Za mě je tam moc neustále se opakující omáčky. Párkrát jsem byla příjemně překvapená dějovým zvratem, který jsem nečekala. Závěr podle mě mohl být trochu méně sluníčkový. Ale jinak super. Časem se asi pustím i do dalšího dílu.

hanka1580
20.02.2025 5 z 5

Naprosto dokonalý další díl. Tomuhle se prostě nedá dát méně než 5 hvězdiček. Jakože ten strach v průběhu knihy o Rhyse, Cassiana, Azriela a všechny další? Prožíváte to až do morku kostí. Málo u které knížky se mi stává, že prožívám všechny emoce spolu s hrdiny. Ale tady, tady to záhadným způsobem prostě funguje.

Třpytivá, Druhá strana řeky a další knižní novinky (40. týden)

29.09.2024

10 nejprodávanějších eknih (duben)

04.05.2018

10 právě čtených knih podle uživatelů (duben)

15.04.2018

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Temnota umožňuje světlu zářit.

Bylo toho příliš. Už toho obětoval příliš a podle všeho měl stále dojem, že to nestačí. (Feyre)

Dávej si pozor, jak mluvíš o mé vladařce.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Ocenění knihy (1)

2017 - Goodreads Choice Awards (Young Adult Fantasy)

Kniha Dvůr křídel a zmaru v seznamech

v Přečtených4 702x
v Mé knihovně1 210x