Hovory přehled

Hovory
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/354809/mid_hovory-PP8-354809.png 5 54 54

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hovory. Přihlašte se a napište ho.

Sandik
21.07.2024 4 z 5

Rozhodně sympatická kniha, u níž se člověk místy i nahlas zasměje. Pokud ovšem už dříve četl například Horníčkovy "Poznámky o divadle", bude se asi místy i poněkud nudit. Celkový dojem: 80%

Leona333
31.10.2021 5 z 5

Pan Horníček byl noblesní, až renesanční člověk. Jeho humor a ,,drobné" životní postřehy, vždy zúročil ve svém hraní, besedách a i knihách. Ani u této knížky, není tomu jinak. Potěší, pobaví, donutí popřemýšlet, ale hlavně nedovolí zapomenout na to, že jsme jen obyčejní lidé...

radusak9806
11.10.2020 5 z 5

Nemůžu si pomoci, v dnešní době se bych ráda viděla více Horníčků, Werichů, Havlů I Masaryků. Zatím vidím více Zemanů, Babišů a Pitomiu. No ale zpět ke knize, protože o politice a situaci to není.
Je to milé a hřejivé, zvláště teď v covidu, tato kniha umí pohladit. Jakoby říkala, neboj se. Je super, když v tramvaji pod rouškou může člověku vykouzlit úsměv, právě ten úsměv co jde více vidět očima (logicky). Nicméně i to se počítá!

Kniha Hovory v seznamech