Jeme zdravo - rýchlo a jednoducho přehled
neznámý - neuveden
Jíme zdravě série
1. díl >
Jesť zdravšie a ešte si pochutnať? Nie je to žiadna veda! A dá sa to aj úsporne. Varte s Jeme zdravo jednoducho, hravo a do 30 minút. So správnymi kuchárkami budete variť a piecť s radosťou. Traja autori, ktorých priemerný vek je dvadsaťjeden rokov, vymýšľajú zdravé recepty, ktoré si zamilovalo viac ako 500 000 českých rodín. Teraz ich recepty konečne doputovali na Slovensko – a ukážu vám, že zdravé jedlá môžu byť aj z bežne dostupných surovín a pochutná si skutočne každý. V kuchárke nájdete 120 receptov, ktoré sú zoradené do kategórií podľa druhu jedla. Pri každom jedle nájdete okrem jednoduchého postupu aj výživové hodnoty a tipy, ako jedlo ozvláštniť. Kniha poteší nielen úplných začiatočníkov, ktorí potrebujú pomocnú ruku, ale aj skúsených kuchárov hľadajúcich originálne a zdravé recepty pre celú rodinu. V knihe nájdete: 120 receptov rozdelených do 7 kategórií Zdravé jedlá z bežne dostupných surovín Výživové hodnoty pri každom recepte Rýchla a jednoduchá príprava Zrozumiteľné postupy... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jeme zdravo - rýchlo a jednoducho. Přihlašte se a napište ho.
Opět perfektní recepty, přiložené fotografie. Další skvělá kuchařka do mé sbírky. Pomazánky vypadají dobře,hned vyzkouším.100%.
Kniha Jeme zdravo - rýchlo a jednoducho v seznamech
kuchařky hubnutí kuchařské recepty zdravá výživa
2001 | Bible |
1997 | Epos o Gilgamešovi |
2013 | Z rodinné kroniky Lady Fuckingham |
1986 | Píseň o Rolandovi |
2003 | Béowulf |
81%
Kuchařku jsem si koupila, mám ji prolistovanou, pro ty, kteří chtějí jíst zdravě je určitě skvělá. My jíme asi nezdravě, protože ji moc nepoužívám.