V područí lásky přehled
Stephanie Laurens (p)
Klub Bastion série
< 8. díl
Záhadný vůdce Klubu Bastion Royce Varisey, vévoda z Wolverstone, čelil při dlouholeté službě vlasti mnoha nebezpečím. Nyní však nastala doba, kdy musí učinit zadost své povinnosti plynoucí z jeho vznešeného titulu, a oženit se. Avšak dámy velkého světa jej nudí. Daleko svůdnější je svéhlavá a rezervovaná kastelánka jeho zámku Minerva Chestertonová. Pod klidným povrchem doutná smyslnost, která by mohla naplnit jeho dny štěstím a noci potěšením. Je rozhodnut ji získat, ovládnout každý kousek jejího těla i srdce.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2010 , BaronetOriginální název:
Mastered by Love, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V područí lásky. Přihlašte se a napište ho.
Moc pěkný a zajímavý příběh.
Na začátku jsem měla trochu problém s oběma hlavním hrdiny a se řádně začíst, ale časem to pominulo. Sice kniha byla celkem dlouhá, ale autorka ráda popisuje práci a starosti okolo panství.
Royce se mi líbil, ale na začátku vážně působil jako vlk :-), ale Minerva mi přišla taková odměřená a rezervovaná, ale povolila.
To co mě v knize celkem štvalo, byly Roycovy sestry. Já bych je vyhodila po pár minutách.
Sice tuto sérii nečtu popořadě a popravdě ještě nemám všechny díly přečtené, ale chutí si je všechny seženu:-)
Taky mě mrzelo, že tu nebyl žádný pořádný prolog, ale jinak to bylo pěkné
No... chlap na obálce určitě není Royce, protože vypadá strašně, ten sestřih! Royce měl dlouhé kadeře!
Dál - docela mě v celé sérii rozčilovaly milostné scény, taak stráááššššněěě natahované a s neuvěřitelnými a nepravděpodobnými výkony a navíc jako by se kopírovaly z knížky do knížky...
Jinak se to četlo dobře, v každém díle dobrodružství, leckde staří dobří Cynsterové (četla jsem je už dřív) a mnou čím dál oblíbenější lady Obaldestoneová.
A souhlasím s kolegyní narisou, hned po téhle knížce následuje příběh Ďábla Cynstera! Můj první a nejlepší od Stephanie!
Kniha V područí lásky v seznamech
první láska hospodyně romance historické romance láska z dětství
2004 | Nevinné potěšení |
2011 | Všechno o vášni |
2010 | Démon touhy |
2005 | Svůdcova přísaha |
2010 | Skotské nevěsty |
Neradim tento příběh k nejlepším, ale i tak se mi moc líbíl. Pěkné zakončení série