Konzervujeme po celý rok přehled
Heinz K. Gans
Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť je oproti průmyslově vyráběným produktům neporovnatelná. Tato kniha vás seznámí s veškerými běžnými konzervačními metodami, které lze provést v jakékoliv domácnosti. - Historie konzervování - Zavařování - Džemy a marmelády - Nakládání do oleje, octa či alkoholu - Sušení ovoce a masa - Nakládání a uzení masa - Mléčně kvašení... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2011 , Computer Press (CP Books)Originální název:
Konservieren rund ums Jahr, 2010
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Konzervujeme po celý rok. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Konzervujeme po celý rok v seznamech
v Přečtených | 4x |
v Knihotéce | 1x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 3x |
Příručka sice pěkně zpracovaná, ale nepřináší takřka nic nového z oblasti konzervace potravin než jiné starší u nás vydané příručky nebo kuchařky.