Krajové speciality: Valašská kuchyně přehled
Jaroslav Vašák
Beskydy, Vsetín, Rožnov pod Radhoštěm se skanzenem. Nabízíme vám další krajové speciality. Charakteristickou složku výživy na Valašsku představovaly produkty salašnictví. Na horských salaších se pásla stáda ovcí a koz a jejich mléko se zpracovávalo na ovčí sýr, brynzu, žinčici. Dnes už doznal jídelníček mnoha změn. Ochutnejte z bohatého receptáře tradičních, typických i oblíbených pokrmů a obohaťte svou slovní zásobu o valašský gastronomický slovníček.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krajové speciality: Valašská kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Krajové speciality: Valašská kuchyně v seznamech
v Přečtených | 5x |
v Knihotéce | 8x |
v Chystám se číst | 3x |
v Chci si koupit | 2x |
Štítky knihy
kuchařky Valašsko česká kuchyně krajové, regionální recepty
Autorovy další knížky
2006 | Ottova Kuchařka velká hrníčková |
2008 | Česká domácí kuchařka |
1993 | Kniha kuchařských zajímavostí 1. |
2007 | Velká česká kuchařka. 3333 receptů |
2011 | Nejlepší recepty z české kuchyně od A do Z |
Vítejte na Valašsku!-úvod knihy. V knize najdeme spoustu zajímavých a nejoblíbenějších krajových receptů. A také se dozvíme ,jak se na Valašsku hospodařilo, co se jídávalo, jak se vařilo a stolovalo, ve dny všední i sváteční. Zajímavá kniha.