Měsíční čarodějky přehled

Měsíční čarodějky
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537954/bmid_mesicni-carodejky-66396a048649c.jpg 4 189 189

Erotikou protkaný příběh nekončí. Ayla je po těžké bitvě s nepřátelskou smečkou Lvů a Slunečními čarodějkami přenesena do říše Lunatera. Jako dcera Měsíční čarodějky má k používání měsíční magie vlohy, ale čeká ji ještě dlouhý a tvrdý výcvik. Pohání ji touha zachránit svou osudovou lásku Kadena, jehož bezvládné tělo jí po bitvě zůstalo ležet v náručí. Podaří se Ayle za pomoci nových schopností přivést Kadena znovu k životu? A získá smečka Hadonoše spojence z řad ostatních vlků zvěrokruhu, aby se společně postavili nepřátelům?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Cosmopolis

Sun Crossed, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Měsíční čarodějky. Přihlašte se a napište ho.

kirstinrau
22.12.2024 3 z 5

Uf. No kde začať? Táto časť bola pre mňa troška sklamaním. Kniha sa síce čítala rýchlo, no mala som pocit, že sa v tejto časti poriadne ani nič nedeje.

Príbeh pokračuje v podstate tam, kde skončil predchádzajúci diel a to únosom Ayly mesačnými čarodejkami. Dostávame sa tak na Lunateru, kde čas neplynie. Toto bolo celkom zaujímavé a síce sa dozvieme pár zaujímavých vecí, nemôžem povedať, že by ma to ohúrilo. Bála som sa, že celá kniha sa povlečie výcvikom Ayly a neustálou myšlienkou ako chce Kadena zachrániť. Trvalo to len 7 kapitol a ak som čakala, že sa to potom rozbehne, bola som na omyle. Táto časť je skôr zameraná na diskusie a plánovania vojny, ku ktorej musí nevýhnutne prísť. Nastali síce nejaké boje, ale niektoré mi prišli zbytočné a iné len ako naťahovanie deja.

Ayla ma občas vytáčala svojím správaním, no čo ma viac prekvapilo, bolo správanie Kadena, ktoré som chápala. Áno chápala, no zároveň sa mi nepáčilo kam s ním autorka smeruje a že ho vykreslila nie v práve lichotivom svetle. Neviem, čo sa stalo, ale verím, že sa to dá do poriadku. Niektoré postavy prekvapili a páčili sa mi, takže v sérii budem isto pokračovať. Dúfam, že v ďalšej časti sa všetko vysvetlí a bude to mať opäť ten svoj šmrnc.

florenc
16.12.2024 3 z 5

Opravdu slabší díl, predpokladam, ze je to meziclanek. Tak snad posledni dil bude stat za to.

sabi_z_knihy
30.11.2024 2 z 5

(Nachází se tu spoilery k předchozím dílům)
No... bohužel tu pro vás nemám moc hezkou recenzi. Protože toto bylo oproti ostatním dílům docela slabost.
Celý příběh začíná v zemi měsíčních čarodějek, kde předchozí díl skončil. A tady za mě přichází zhruba 100 str toho, kdy se toho zas tolik neděje. Ano, máme tu nějaké nové šokující pravdy, ale jinak se děj docela táhnul a za mě mu chyběla jakákoli čtivost.
A když se dostaneme z Lunetry a máme šanci, aby se konečně něco víc dělo? Opět se zas tolik neděje. Když si to tak vezmu, když se tam něco začalo jakž takž dít, přišlo mi to spíš jako zbytečně vyvolané drama. A konec... no dobře, možná dám dalšímu dílu ještě šanci, přestože tento díl jsem spíš protrpěla.
Postavy: Ayla... jako jo, ale i tak mi občas přišlo, že si hraje na hroznou chudinku. Kaden... no pomoc, vůbec jsem netušila, že je tak moc možné mi znechutit tak v pohodě postavu. Jako... já mám podezření, proč se choval, jak se choval a z části by to jeho chování i omlouvalo. Ale teď? Teď jen dokážu říct, že se stal strašně toxik a jeho chování? Ne děkuju, místy to byl fakt hnus a já to četla s velkým sebezapřením.

No takže tak já. Pokud tuto sérii máte rádi, tak si to asi přečtěte, ale pokud ji moc nemusíte, tak za mě vážně nemůžu doporučit a asi bych v ní nepokračovala.

2/5

instagram: @sabi_z_knihy

Odhalená pravda odkryje tajemství Vlků zvěrokruhu

18.10.2024

Mráz, Murtagh a další knižní novinky (17. týden)

21.04.2024

Kniha Měsíční čarodějky v seznamech