Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology přehled

Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/37266/mikrobiologie-pro-potravinare-a-biotechnology-37266.jpg 3 3 3

Kniha seznamuje čtenáře se základy obecné mikrobiologie s důrazem na partie důležité z hlediska potravinářského průmyslu a biotechnologií. Zabývá se funkční cytologií mikroorganismů, mechanismem jejich rozmnožování a výživy, základy jejich metabolismu a genetiky, základy imunologie a imunochemie, vlivem vnějších činitelů na mikroorganismy i významem jednotlivých druhů v potravinářském a kvasném průmyslu. Publikace je určena studentům vysokých i středních škol se zaměřením na potravinářství. ... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology v seznamech

v Přečtených4x
v Knihotéce9x
v Chci si koupit2x

Štítky knihy

potraviny potravinářský průmysl

Autorovy knížky

Ludmila Šilhánková
česká, 1927 - 2011
2008  60%Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology