Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology hodnocení

Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/37266/mikrobiologie-pro-potravinare-a-biotechnology-37266.jpg 3 4 4

Kniha seznamuje čtenáře se základy obecné mikrobiologie s důrazem na partie důležité z hlediska potravinářského průmyslu a biotechnologií. Zabývá se funkční cytologií mikroorganismů, mechanismem jejich rozmnožování a výživy, základy jejich metabolismu a genetiky, základy imunologie a imunochemie, vlivem vnějších činitelů na mikroorganismy i významem jednotlivých druhů v potravinářském a kvasném průmyslu. Publikace je určena studentům vysokých i středních škol se zaměřením na potravinářství. ... celý text

5
0 x
4
3 x
3
0 x
2
0 x
1
1 x
0 x

Hodnocení knihy Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology: 65 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 4

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).

Autorovy knížky

Ludmila Šilhánková
česká, 1927 - 2011
2008  65%Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology