Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology recenze

Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/37266/mikrobiologie-pro-potravinare-a-biotechnology-37266.jpg 3 3 3

Kniha seznamuje čtenáře se základy obecné mikrobiologie s důrazem na partie důležité z hlediska potravinářského průmyslu a biotechnologií. Zabývá se funkční cytologií mikroorganismů, mechanismem jejich rozmnožování a výživy, základy jejich metabolismu a genetiky, základy imunologie a imunochemie, vlivem vnějších činitelů na mikroorganismy i významem jednotlivých druhů v potravinářském a kvasném průmyslu. Publikace je určena studentům vysokých i středních škol se zaměřením na potravinářství. ... celý text

U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.

Štítky knihy

potraviny potravinářský průmysl

Autorovy knížky

Ludmila Šilhánková
česká, 1927 - 2011
2008  60%Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology