Na co slova nestačí přehled

Na co slova nestačí
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488476/bmid_na-co-slova-nestaci-0CE-488476.jpg 5 841 841

Dopisy ztraceným série

Volné pokračování bestselleru Dopisy ztraceným o sdílení těch nejtajnějších pocitů Volné pokračování bestselleru Dopisy ztraceným o sdílení těch nejtajnějších pocitů Rev Fletcher bojuje s traumaty z minulosti. S adoptivními rodiči po boku se mu to daří… ale s dopisem od jeho násilnického otce se vše vrátí. Emma Blueová radši programuje vlastní počítačovou hru, než aby čelila rozpadajícímu se manželství svých rodičů. Jenže ji kontaktuje online troll, kterého se začne bát. Když se Rev a Emma potkají, zatouží sdílet svá tajemství. Věci však začnou být nebezpečné – a jejich vzájemná důvěra projde tím nejtěžším testem.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo

More Than We Can Tell, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na co slova nestačí. Přihlašte se a napište ho.

Janinkniznisvet
19.01.2025 5 z 5

Příběh je to krásný, dojemný , emotivní.
Probudí ve vás city. Během čtení jsem to celé prožívala spolu s hlavními hrdiny. Líbilo se , že to je s pohledu dvou postav a vidíme tam více tedy pohledu.
Kniha ve mě momentálně rozložila mou duši na malé kousky.

misssicccka
27.12.2024 5 z 5

Ja jsem nadsena. Autorka me nezklamala. Kniha se cetla samospadem. Nebyla ani lepsi, ani horsi nez Dopisy ztracenym. A i kdyz je to pro uplne jinou vekovou kategorii, tesim se, az to doporucim ke cteni svym detem.

Nezletilci
09.12.2024 4 z 5

"Na co slova nestačí je pokračováním Dopisů ztraceným a musím říct, že se mi druhý díl líbil trochu méně než první. Opět mi byly postavy sympatické, nejvíc Rev. Emma byla fajn, ale občas jsem nechápala, proč se v různých situacích rozhodla právě tak, jak se rozhodla. Ani její lásku k počítačovým hrám jsem nesdílela, a neměla jsem s ní vlastně nic společného. Přesto se mi ale příběh líbil, rychle plynul, nebyla tam žádná část, u které bych si řekla, že je moc zdlouhavá," píše Barča (15 let) ve své recenzi pro facebookovou skupinu Nezletilí kritici.

Knižní novinky (40. týden)

27.09.2020

„Děkuju. „Za co? „Že jsi mě viděla.

Věřím, že ty nejtišší chvíle jsou ty nejhlasitější. Tvoje mlčení mi říká víc než tisíc slov.

Vím, že si kolem sebe stavím zdi, ale nikdy jsem nepotkala nikoho, jehož zdi vypadají stejně nedobytně.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Na co slova nestačí v seznamech

v Přečtených1 043x
v Mé knihovně395x