Ruce v mouce: Domácí pečivo s kváskem i droždím přehled

Ruce v mouce: Domácí pečivo s kváskem i droždím
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/358697/bmid_ruce-v-mouce-domaci-pecivo-s-kvaske-dqH-358697.jpg 5 84 84

"Pečení s kváskem nebo s droždím není žádná věda" Připravit domácí pečivo není složitá věc. Nechte se autorkou provést světem pečení z kvásku i z droždí. V knize najdete všechny potřebné informace: Jak si připravit kvásek, jak se o něj starat, jaké pomůcky a suroviny k pečení použít. Inspirujte se fotografiemi lahodného pečiva a vyzkoušejte recepty na kváskový chléb, kváskové pečivo, chleby s droždím, bagety, rohlíky, žemle a bulky, placky, pizzy nebo kynuté sladkosti. A že nevíte, co si na pečivo namazat nebo k němu přikusovat? I na to autorka myslela.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ruce v mouce: Domácí pečivo s kváskem i droždím. Přihlašte se a napište ho.

Fuchs46
16.09.2024 5 z 5

Moc pěkně a přehledně zpracovaná kniha se spoustou receptů. Ráda se k ní vracím, i když nejčastěji používám tak 2 osvědčené recepty.

_Knihomolka_
05.08.2023 4 z 5

Dlouho jsem hledala knihu, která by mi podala ucelenou, ale zároveň stručnou a jasnou, teorii týkající se pečení, polopaticky vysvětlila práci s kypřidly a zároveň v sobě měla pár receptů. Díky bohu, hned napoprvé jsem se trefila do té správné. Nyní mi již nakrmený kvásek podřimuje v lednici, od zítřka se pouštím - už snad úspěšně - do kváskového chleba :).

Predator3313
20.01.2023 5 z 5

Kniha vypadá fakt dobře, sice jsem toho zatím moc neupekl, a co jsem se snažil moc nešlo...ale mam pocit že to nebude knihou :D

Knižní novinky (6.11. - 19.11.)

07.11.2017

Kniha Ruce v mouce: Domácí pečivo s kváskem i droždím v seznamech