Bezhlavý duch přehled

Bezhlavý duch
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/21901/mid_bezhlavy-duch-Itk-21901.jpg 4 79 79

Co všechno by byli Jenna, Rob, Deidra a Jeff ochotni udělat a podstoupit, aby je přijali do Klubu Stínů? Vypravili by se do strašidelné, rozpadlé chatrče plné netopýrů? Podrobili by se děsivé přijímací zkoušce? Našli by dost odvahy utkat se s bezhlavým duchem? Stát se členem Klubu Stínů je pro všechny vytouženou metou – jenže nikdo si neuvědomuje, do čeho se pouští. A jakmile se kolo hrůzy jednou roztočí, nelze je už zastavit.... celý text

Literatura světová Horory
Vydáno: , Studio dobré nálady - nakladatelství Kredit

The Headless Ghost, 1986

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bezhlavý duch. Přihlašte se a napište ho.

veronika5179
09.09.2024 3 z 5

Úsměvné, místy jsem se opravdu nasmála, nicméně scéna ve skutečném rozbořeném srubu byla opravdu strašidelná!

Petra-Nela
06.04.2024 5 z 5

Tenhle příběh jsem si vůbec nepamatovala. Ale ta zimní idylka na srubu, všechno sněhem zaváté, co bych za to dala.

Ayna
20.11.2023 4 z 5

Tohle bylo na brakovku dobře napsané, pěkně se to četlo a atmosféra školy v Údolí přízraků mě zase pohltila, takže jsem si to při čtení všechno velmi živě představovala a nejradši bych na takovou školu chodila taky. Jinak opět podobný průběh jako většina dílů z této série, zase jedna studentka proti sobě poštve nějaké místní zlo, které ji začne pronásledovat, vloupávat se jí do pokoje a škodit... Mimochodem super obálka, ta šusťáková bunda, to je retro jak noha, mívala jsem podobnou.

Kniha Bezhlavý duch v seznamech

tajemno duchové a přízraky pro mládež zima sruby

Lynn Beach (p)
americká, 1943 - 2022