Bezhlavý duch přehled
Lynn Beach (p)
Stopy hrůzy - Údolí přízraků série
Co všechno by byli Jenna, Rob, Deidra a Jeff ochotni udělat a podstoupit, aby je přijali do Klubu Stínů? Vypravili by se do strašidelné, rozpadlé chatrče plné netopýrů? Podrobili by se děsivé přijímací zkoušce? Našli by dost odvahy utkat se s bezhlavým duchem? Stát se členem Klubu Stínů je pro všechny vytouženou metou – jenže nikdo si neuvědomuje, do čeho se pouští. A jakmile se kolo hrůzy jednou roztočí, nelze je už zastavit.... celý text
Literatura světová Horory
Vydáno: 1993 , Studio dobré nálady - nakladatelství KreditOriginální název:
The Headless Ghost, 1986
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bezhlavý duch. Přihlašte se a napište ho.
Tenhle příběh jsem si vůbec nepamatovala. Ale ta zimní idylka na srubu, všechno sněhem zaváté, co bych za to dala.
Tohle bylo na brakovku dobře napsané, pěkně se to četlo a atmosféra školy v Údolí přízraků mě zase pohltila, takže jsem si to při čtení všechno velmi živě představovala a nejradši bych na takovou školu chodila taky. Jinak opět podobný průběh jako většina dílů z této série, zase jedna studentka proti sobě poštve nějaké místní zlo, které ji začne pronásledovat, vloupávat se jí do pokoje a škodit... Mimochodem super obálka, ta šusťáková bunda, to je retro jak noha, mívala jsem podobnou.
Kniha Bezhlavý duch v seznamech
tajemno duchové a přízraky pro mládež zima sruby
1992 | Posedlá |
1993 | Neznámá v zrcadle |
1992 | Temnota |
1992 | Skřek šelmy |
1993 | Ďábelské kouzlo |
Úsměvné, místy jsem se opravdu nasmála, nicméně scéna ve skutečném rozbořeném srubu byla opravdu strašidelná!