Talianska kuchyňa - Malá škola varenia přehled
neznámý - neuveden
Začiatočníci aj skúsení kuchári sa dozvedia všetko o cestovinách, pizze, calzone, gnocchoch, polente aj o sladkom tiramisu, a navyše sa naučia vykúzliť na tanieroch chutné jedlá od predjedál až po vínnu penu. Každý dokáže doma bez problémov podľa opisu a fotografií pripraviť zeleninové, rybacie i mäsové pokrmy, pričom odhalí tajomstvo talianskych prísad. Malá škola varenia - nepredpokladá kuchársku prax. Všetko je zrozumiteľné a recepty sú zostavené podľa jednotného princípu: nákup, prísady, kuchynské pomôcky, čas na varenie, výživové hodnoty. Príprava pokrmu je zachytená krok za krokom slovom i obrazom... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2002 , Ikar (SK)Originální název:
Italien - Die kleine Schule, 1999
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Talianska kuchyňa - Malá škola varenia. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Talianska kuchyňa - Malá škola varenia v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 4x |
v Chystám se číst | 1x |
Štítky knihy
kuchařky Itálie italská kuchyně
Autorovy další knížky
2001 | Bible |
1997 | Epos o Gilgamešovi |
2013 | Z rodinné kroniky Lady Fuckingham |
1986 | Píseň o Rolandovi |
2003 | Béowulf |