Šedá jako popel přehled

Šedá jako popel
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484022/bmid_seda-jako-popel-T2Y-484022.jpg 4 87 87

Vanitas série

Prodavačka květin Carolin je zpátky ve Vídni. Od té doby, co nesprávní lidé vědí, že je naživu, nikdy nechodí dvakrát stejnou cestou mezi hroby. Dnes je všechno jinak. Něco se stalo, protože jí tuhne krev v žilách… Scéna je děsivá, má v sobě něco neskutečného. Někdo otevřel hrob. A lebka mrtvého leží na náhrobku. S uříznutou slepičí hlavou v zubech. Vanitas – Šedá jako popel, je pokračováním thrilleru Ani mrtvá, ani živá, o květinářce s temnou minulostí... celý text

Literatura světová Horory Thrillery
Vydáno: , Kalibr

Grau wie Asche, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šedá jako popel. Přihlašte se a napište ho.

Dela111
23.08.2024 4 z 5

V druhém dílu série se hlavní hrdinka nemusí nikam vydávat, zločin přijde až k ní. Carolin pracuje v květinářství na vídeňském hřbitově, kde dochází k podivným zločinům - od hanobení hrobů až k vraždám.
Tento díl je mnohem lepší než první, má akční děj, nepostrádá napětí. Závěr jasně ukazuje, jakým směrem se bude ubírat závěrečný díl.

Dashik
25.06.2024 4 z 5

Podle mě povedené pokračování série. Konečně jsem se dozvěděla víc o minulosti Carolin, v prvním dílu se toto téma jen okrajově nakouslo, takže spokojenost. Jsem zvědavá na závěrečný díl.

jitka1585
15.05.2024 2 z 5

Mně se knížka příliš nelíbila,dočetla jsem,ale za mě...nic moc.Treti díl číst rozhodně nebudu.

Chladné stopy, Útěk z pekla, a další knižní novinky (14. týden)

03.04.2022

Kniha Šedá jako popel v seznamech

Ursula Poznanski
rakouská, 1968
2015  86%Pět
2011  84%Erebos – Hra, která zabíjí!
2014  85%Saeculum
2017  84%Hlasy