Zrádce krve přehled

Zrádce krve
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/12014/bmid_zradce-krve-wj4-12014.jpg 4 99 99

Vznešení mrtví série

Leesil se narodil jako míšenec, jeho matka byla elfka, otec člověk. Na Bojištích z něj vychovali vraha, špeha a otroka lorda Darmoutha, vládce provincie. Když však Leesil využil svého umění k útěku z Bojišť, stali se z jeho rodičů zrádci. A se zrádci nezná tyran Darmouth slitování... Ve společnosti Magiery se teď Leesil vrací zpět, aby se postavil stínům minulosti a zjistil, co svým útěkem způsobil...... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Fantom Print

Traitor to the Blood, 2007

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zrádce krve. Přihlašte se a napište ho.

luculi
01.01.2024 3 z 5

Na řadu přichází velké odhalení Leesilovi minulosti, na což člověk čeká v podstatě od první knihy. Nicméně velká část knihy je zbytečná a vycpávková vata. Nepřináší mnoho nového, zajímavého ani lákavého. Doufám, že další knihy budou lepší, protože mě konec vážně zajímá.

lampernaqui
26.06.2023 3 z 5

V minulém dílu jsme se prohrabovali v minulosti Magiery, takže nyní je čas poznat něco z historie Leesila. Poznáme místa, která v mládí opustil a kde ho i s rodinou držel vládnoucí tyran. Jde už o čtvrtou část série a já jsem si potvrdil, že hlavní hrdinové jsou mi vyloženě nesympatičtí a řadím je někde k Richardovi s Kahlan z Meče pravdy. Celý čas jsou dhampir s míšencem naštvaní na sebe, na ostatní, pak jsou uražení, pak jen křičí a vlastně po celou dobu se chovají naprosto nelogicky. Proč by jim vlastně čtenář měl fandit? Ostatní postavy a příběh obecně fajn, jen musím vždy přežít tyto dva rušivé elementy.

vladka16
14.12.2022 4 z 5

Dobrodružství dost a dost, ale slečna M. mi někdy svým chováním leze na nervy. Nevím proč, ale občas mi chování hrdinů příjde ne úplně logické. Ale to se někdy stává, třeba je to záměr spisovatelů, že nikdo není dokonalý. Příběh se mi jako celek moc líbil, tak že jdu na další díl.

Kniha Zrádce krve v seznamech

upíři vraždy putování akční