Odstín smrti

recenze

Odstín smrti (2023) 4 z 5 / Airelle
Odstín smrti

Odstín smrti

Věříte na posmrtný život?

Ke knize jsem se dostala v rámci spolupráce s @knihydobrovsky a moc děkuji @sberatelka.knih a @kniznizavislaci za vybrání.

Série Půlnoční kroniky je jedna z mých oblíbených. Věřte, že po prvním díle bych si to ani náhodou netipla. Každý díl je lepší a lepší. Řeka času měla malý výkyv, kde jsem se chvílemi nudila.

Odstín smrti byl velmi zábavný návrat do světa plných čarodějů, lovců, démonů a upírů. Kde dobro vždy nevítězí nad zlem.

Opět se vracíme k příběhu Shawa a Roxy, jejíž duše je uvězněná v pekle, a na Shawovi je, aby jí zachránil. Navíc je tu ještě Roxyina dohoda s Kevinem o navrácení duší do pekla.

V knize se pořád něco dělo, nechybí žhavé scény, akce je tu také víc než dost. Hlavní záporák Baldur zase řádí a i sám posel smrti Kevin si pro nás přichystá nejedno překvapení.

Už se nemůžu dočkat posledního dílu, jsem zvědavá, jak ho autorky vyšperkují a co si na nás přichystaly. Doporučuji všem milovníkům fantasy.

Hodnocení: 4/5
Žánr: román, fantasy
Počet stran: 376


Odstín smrti Odstín smrti Bianca Iosivoni

Kvůli němu by dala v sázku všechno. A on by pro ni pohnul nebem i peklem. Roxy a Shaw se konečně přestali bránit svým vzájemným citům a sblížili se. Jenomže osud je opět rozdělí – a tentokrát se zdá, že už nadobro. Shaw se potý... více


Komentáře (0)

Přidat komentář