Poslední tanec - milostný příběh plný tance

recenze

Poslední tanec (2024) 4 z 5 / Airelle
Poslední tanec

Máte rádi film Let's dance ebo jakýkoliv film, kde hlavní roli hraje tanec?

Filmy s tanečného prostředí jsou jedny z mých nejoblíbenějších. Vyrostla jsem na Hříšným tanci, už od mala jsem chtěla být jako Baby, který tanec nejde a nakonec je za hvězdu.

Během čtení této skvělé romantické knihy na mě tanec a hudba dýchala snad ze všech stran.

Už v prvním díle nám autorka představila uměleckou školu New York Music & Stage Academy, kde je ředitelkou Gillian, hrdinka tohoto příběhu.

Ve škole se na ní valí jeden průšvih za druhým, bojuje s rekonstrukcí, s financemi, s podvodníky a řekla bych, že bojuje se ctí. Jednoho dne při procházce New Yorkem narazí na vystupujícího pouličního tanečníka Jaze.

Jaz žije na ulici, jeho jediným výdělkem je streetdance je zvyklý na svou volnost a absolutní nezávislost, má to však i své stinné stránky. Nedostatek jídla, žádná lékařská péče a navíc se ve městě objevil nový gang, který se ho rozhodne okrást.

Při jedné z potyček Jazovi pomůže právě Gillian a tím začíná dokonalý milostný příběh.

Nechybí tu velká bouře emocí, společenské rozdíly, sociální a rodinné problémy, traumata z dětství. Každý si tu najde to své.

V rámci slow romance si příběh opravdu užijete, milostné scény jsou, světe div se, popsány reálně, žádné několikanásobné hodinové orgasmy nečekejte.

Za poskytnutí eknihy děkuji @humbook_blogeri

Pokud máte rádi slow romance, hudbu a tance doporučuji k přečtení celou sérii. Knihy si to rozhodně zaslouží.

Hodnocení: 4,5/5*
Žánr: román pro ženy
Počet stran: 352


Poslední tanec Poslední tanec Nicole Böhm

Emotivní příběh o lásce a tanci z elektrizujícího New Yorku. Gillian vždy toužila po jediném: stát se tanečnicí. Nyní však zastupuje svého nemocného otce na pozici ředitelky proslulé New York Music & Stage Academy. Zdá se, že jej... více


Komentáře (0)

Přidat komentář