Romantická kráska

recenze

Cesta za láskou (2024) 5 z 5 / mstychov
Cesta za láskou

Knížka od autorky hned několika románu. Byla jsem nedočkavostí bez sebe, až se začtu. :)

Hlavní hrdince Jasmíně tikají biologické hodiny. A nejen to. Ráda by se stala spisovatelkou. V současném zaměstnání ji to nenaplňuje. Touha psát příběhy je silnější a silnější. Jenže vytoužené ANO z nakladatelství nepřichází. Jasmína dostane nápad. Co kdyby napsala nějaké celebritě, které tak ráda sleduje a sepsala její biografii?

Po sérii dalších odmítnutí a ignorací od hvězd showbyznysu přichází vytoužené ANO. Sofie Králová si ji vybere. A nejen to. Rozhodne se ji zaměstnat i jako chůvu.

Vše se zdá ideální. Jasmína získává práci, která ji baví a ještě má před sebou slibnou kariéru spisovatelky. Jenže to by jí do života nesměl vstoupit Petr, Sofiin přítel.

Na příběhu jsem od začátku obdivovala promyšlený děj. Líbilo se mi, jak na sebe jednotlivé scény navazovaly a to i při skocích v ději. Na autorky styl jsem si nemusela zvykat. Přišlo mi, jako by to byla moje desátá kniha od ní, a ne první. Postavy byly úžasné. Sofie mi dokonale pila krev, což jsem ocenila.

Povede se Jasmíně vybojovat si svůj sen? A co když se na cestě za ním rozhodne ještě pro splnění dalšího?

Oblíbené věty z knihy:
Lepší ztratit jiné než ztratit sám sebe.
Láska nikdy není zákeřná.
Psaní považuji za svou osobní terapii, očistu duše, lásku i vášeň, můj vzdor, svobodu, touhu něco dokázat.
Jeho obdivný pohled mi zalichotí víc než slova.
Přišlo ti správné znás**nit své srdce?


Cesta za láskou Cesta za láskou Renáta Navrátilová

Sny se mohou stát skutečností, když jim jdete naproti. Každá žena by chtěla být jako ona - krásná, úspěšná a všemi obdivovaná herečka Sofie Králová. Když se Jasmíně naskytne možnost napsat o ní knihu, je to jako splněný sen. K... více


Komentáře (0)

Přidat komentář