Zlatý retrívr a bručounka
recenze
Zakázané uvolnění (2024) / Lenny.WolfDíky spolupráci s nakladatelstvím @grada_cz a @cosmopolis_cz jsem si mohla přečíst tuhle spicy novinku a moc za to děkuji!
Zakázané uvolnění byla kniha, která mě vtáhla, i když jsem z ní měla rozporuplné pocity. Přes její skoro 400 stran jsem ji přečetla skoro za den, což vypovídá o tom, jak lehce a svižně se četla. Hlavní zásluhu na tom měl hlavně Aiden a jeho spoluhráči z hokeje. I když jsou to paka, jejich přátelství a humor dotvářely celkovou příjemnou atmosféru knihy.
Na druhé straně mě ale neuvěřitelně frustrovala hlavní hrdinka Summer. Na někoho, kdo tvrdí, že nenávidí hokejisty, se kolem nich motala docela dost. A její důvody, proč je nemá ráda, mi přišly dost dětinské. Chápu, že v sobě měla nevyřešené problémy z dětství, které se jí promítaly i do dospělosti, ale chvílemi se chovala tak nelogicky, až jsem se divila, že s ní Aiden měl vůbec trpělivost. On jí neustále dokazoval svou lásku a oddanost, zatímco ona ho odstrkovala kvůli každé hloupé poznámce nebo situaci. A když se na něj rozčílila, že byl “příliš gentlemanský? Tehdy jsem vážně nevěděla, jestli se mám smát nebo křičet
Aiden, na druhou stranu, byl ztělesněním “golden retriever postavy – naprosto zlatý, trpělivý a milý Ale zároveň jsem si přála, aby nebyl tak poddajný. Neustále bral vinu na sebe, i když za nic nemohl, a tím ohrožoval i svou kariéru. Přesto to byl ten, kdo Summer nejvíce podporoval a věřil v ni, i když ona jeho city dost přehlížela.
I přes tyhle výhrady jsem si ale čtení užila. Vztah mezi Summer a Aidenem byl zábavný, a i když děj byl místy předvídatelný a měl své mezery, kniha přinesla několik roztomilých momentů a příjemnou atmosféru.
Pokud hledáte nějaké pohodové spicy čtení, kde vás pobaví parta sportovců, ale zároveň jste schopni překousnout občas trochu frustrující chování hlavní hrdinky, Zakázané uvolnění vás určitě bude bavit
Zakázané uvolnění Bal Khabra
Hokejová romance tak žhavá, až ledy tají! Zpočátku se ti dva nemohou vystát. Summer má ve svém životě jasné plány – chce se stát sportovní psycholožkou a dává do toho všechno. A taky nesnáší hokej. Jenže studium jí nečekaně při... více