Zlatí retrívři kam se podíváš

recenze

V divočině (2024) 3.5 z 5 / lenny.and.books
V divočině

Pokud hledáte příjemnou, nenáročnou oddychovku, V divočině (Wildfire) od Hannah Grace by vás mohla zaujmout. Přestože jde o druhý díl série Maple Hills, vůbec nevadí, pokud jste (stejně jako já) nečetli první knihu Na ledě (Icebreaker). Do děje jsem se dostala okamžitě, aniž bych měla pocit, že mi něco chybí, příběh plynul přirozeně.

Možná mé hodnocení 3,5 hvězdičky ovlivnil předvánoční shon a stres, díky kterému jsem četla knihu nezvykle dlouho. To ale nic nemění na tom, že Maple Hills má své kouzlo, a určitě se sem plánuju vrátit – nejen abych si doplnila první díl, ale i abych se podívala i na třetí díl Daydream.

Co mě ale opravdu nadchlo, byl epilog. Konečně kniha, která neuzavírá příběh svatbou, dítětem a pohádkovým “šťastně až do smrti. Hannah Grace si našla jiný způsob, jak dát příběhu smysluplný a uspokojující konec, což bylo osvěžující.

Celkově je Wildfire ideální volbou, pokud hledáte oddechové čtení, které vás vtáhne a zpříjemní vám volné chvíle. Teď už jen najít čas na zbytek série!

V divočině V divočině Hannah Grace

Mezi Russem Callaghanem a Aurorou Robertsovou přeskočí na univerzitním večírku jiskra a skončí to nocí plnou vášně. Aurora se pak v rozpacích beze slova vytratí přesvědčená, že šlo jen o jednu noc a že už se s Russem neuvidí. Jaké... více

Komentáře (0)