Farma zázraků

Poslední dobou mám romantických knih už trochu plný zuby, navíc teď ve vánoční náladě trochu přepínám do Grinche Ale kupodivu Farma zázraků mě chytla hned od první stránky.

Stella si splnila svůj sen – koupila farmu na vánoční stromky. Jenže místo pohádkové idyly má stodolu plnou drzých mývalů, usychající stromky a hromadu dluhů. Poslední šancí, jak farmu zachránit, je instagramová soutěž o sto tisíc dolarů. Problém? V přihlášce napsala, že farmu vede se svým přítelem… kterého nemá. Naštěstí má Luku, nejlepšího kamaráda, který je ochotný zahrát si na jejího partnera. Ale co když mezi nimi není všechno tak úplně platonické?

Trope friends to lovers obvykle nevyhledávám, ale tady to nějak fungovalo. Vztah mezi hlavními postavami působil tak přirozeně a nenuceně, až z toho úplně sálalo teplo a pocit bezpečí. Tohle je prostě knížka, kterou přečtete a máte chuť se na chvíli zachumlat do deky s pocitem, že je svět zase o trochu hezčí místo.

A co mě ještě překvapilo? Spicy scény Žádné cringe výrazy, žádná přehnaná dramata, jen dokonale vystižené napětí mezi hlavními postavami, které vás donutí číst dál a dál.

I když knížce nemůžu dát plný počet hvězdiček (něco mi tam přece jen chybělo), určitě ji můžu doporučit všem, co milují romantiku s kapkou vánoční atmosféry. Takže jestli hledáte knihu, která vás zahřeje srdce a vykouzlí úsměv na tváři, tohle je přesně ono

Za poskytnutí knihy k recenzi moc děkuji @grada_cz a @cosmopolis_cz #spoluprace

Farma zázraků Farma zázraků B. K. Borison

Stelle se podařilo splnit si dávný sen: koupila farmu na vánoční stromky. Jenže jak už to tak bývá, realita má do skutečné idyly daleko. Ve stodole se zabydlela drzá rodinka mývalů, stromky z neznámých příčin sesychají, a Stella n... více

Komentáře (0)