Bez servítku recenze
Anthony Bourdain
Slavný kuchař a spisovatel procestoval celý svět a přitom pátral po znamenitém jídle a zažíval dobrodružství. Výsledkem jeho několikaletého kulinářského putování je cestopisný televizní seriál nazvaný No Reservations i tento ilustrovaný deník s více než čtyřmi sty fotografií cizokrajných i docela všedních koutů naší planety, doplněných zasvěceným komentářem. Bourdain je za všech okolností zábavný společník - bez ohledu na to, jestli lenoší na plážích Tahiti, projídá si cestu Singapurem nebo zakouší životu nebezpečnou masáž v Samarkandu. Chceme zrovna vědět, kde mají nejlepší pečené selátko? Jak najít v Džajpúru ten správný bar? Který stát ve Střední Asii je radno vyškrtnout z jídelníčku? Odpověď najdeme v knize. Svým věrným příznivcům nabízí Bourdain neodolatelnou příležitost ke společnému listování atlasem a nadšeným cestovatelům vtipného a nepřikrášleného průvodce po mnoha zemích.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2009 , Slovart (ČR)Originální název:
No Reservations, 2007
více info...
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Štítky knihy
vaření cestopisy zvyky a obyčeje jídlo gastronomie
Autorovy další knížky
2012 | Důvěrnosti z kuchyně |
2017 | Kost v krku |
2006 | Šéfkuchař na cestách |
2009 | Bez servítku |
2007 | Nevábné chuťovky |