Populární knihy
/ všech 5 knihNové komentáře u knih Anthony Bourdain
Důvěrnosti z kuchyně
„Jídlo miluju a Bourdaina jsem sledovala na jeho cestách po světě. Kniha byla do poloviny velmi čtivá a zajímavá, ale pak se to začalo opakovat. Mohla by být o nějaké pasáže kratší. Nejvíc mne zarazil kuchyňský žargón, jako by sešla banda imbecilů a bavili se na svůj účet. Hodně mě bavila kapitola z Japonska, protože je to můj sen a jejich kuchyni miluju. Nicméně si kniha zaslouží 3* a doufám, že se gastronomie posunula dál v chování a vyjadřování se mezi sebou :o)“... celý text
— Abikk
Důvěrnosti z kuchyně
„Zpočátku mě téma velmi chytlo, zajímalo mě, jak funguje restaurační kuchyň, jak spolu kuchaři spolupracují, jak je možné připravit různá jídla pro stejný stůl ve stejnou chvíli a jak to celkově chodí v této branži. Jenže s přibývajícími (nebo vlastně ubývajícími?) stránkami se příběh stal velmi repetitivním a to už moc velká zábava nebyla.“... celý text
— EliskaD
Důvěrnosti z kuchyně
„Poprvé jsem dočetla knihu jen proto, abych mohla s klidným srdcem udělit jednu hvězdu“
— Hellie
Důvěrnosti z kuchyně
„Tahle kniha je prostě svá jako její autor. Je to prostě totální jízda od začátku do konce a budete se u toho ošívat, budete se smát a budete naštvaní. A to byl přesně Bourdainův cíl. Všechno na rovinu, bez zbytečných keců...“... celý text
— bravefox
Důvěrnosti z kuchyně
„Nedočetla jsem. Začátek mě bavil, dozvěděla jsem se, jak těžké povolání je kuchařina. Ale s každou další kapitolou je to pořád dokola... pořád stejný kolotoč v kuchyni, další a další potížisté, především feťáci. Pro mě zbytečné čtení.“... celý text
— p.stranska
Anthony Bourdain knihy
2017 | Kost v krku |
2012 | Důvěrnosti z kuchyně |
2006 | Šéfkuchař na cestách |
2009 | Bez servítku |
2007 | Nevábné chuťovky |
Štítky z knih
mafie životopisy, biografie cestopisné příběhy vaření černý humor cestopisy zvyky a obyčeje jídlo gastronomie kuchaři a šéfkuchaři
Bourdain je 8x v oblíbených.