Brambory - Labužnický klub recenze
neznámý - neuveden
Co všechno vězí v "obyčejných" bramborách, jak je lze mnohostranně upravit, to předvádějí mistři 5 světových středisk kuchařské školy Le cordon-bleu. Mezi 35 recepty si můžete vybrat rychle připravené přílohy, polévky, nebo jako hlavní chod... Závěrem rady a tipy kolem úpravy brambor.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1999 , Slovart (ČR)Originální název:
Le Cordon bleu - Kartoffeln, 1998
více info...
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2001 | Bible |
1997 | Epos o Gilgamešovi |
2013 | Z rodinné kroniky Lady Fuckingham |
1986 | Píseň o Rolandovi |
2003 | Béowulf |