Bravo, šéfe! recenze
Zdeněk Pohlreich
Podtitul: Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni. 30 nejlepších receptů šéfkuchaře – předkrmy, saláty, polévky, hlavní jídla a dezerty. Nikdy nenosí čepici a ví se o něm, že vyžaduje v kuchyni disciplínu, která téměř hraničí s naprostou poslušností. Zkušenosti posbíral ve špičkových restauracích po celém světě a měl odvahu přijít do pražského pětihvězdičkového hotelu a podávat v něm něco tak zdánlivě prostého jako dnes již proslulá telecí líčka. A to všechno ještě předtím, než se stal televizní hvězdou. 30 nejlepších receptů mezinárodní kuchyně. Sám vaří kuře v 9 variantách na přiloženém DVD.... celý text
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Autorovy další knížky
2013 | Vařte jako šéf |
2020 | Super jednoduše |
2010 | (Prostřeno) bez servítků |
2019 | Taková normální kuchařka |
2017 | Kulinárium |