Čokoláda recenze
Jill Norman
Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění série
< 7. díl >
V této knížce se dozvíte, jak se kult kakaového bobu rozšířil po celé Evropě a zpět do Ameriky a jak vynález jednoduchého lisu vyvolal ve výrobě čokolády revoluci. Seznámíte se i s postupy používanými při výrobě kakaového prášku, poznáte různé druhy čokolády k jídlu a už vůbec neodoláte mučivému výběru lákavých receptů od starých oblíbených až po zajímavé novinky, které jistě vzbudí vaši pozornost.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1996 , Knihovna a tiskárna pro nevidomé K. E. MacanaOriginální název:
The National trust little Library - Chocolate, 1990
více info...
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Autorovy další knížky
2006 | Vaří šéfkuchaři |
2006 | Bylinky & koření v kuchyni |
2004 | Čaje a byliny |
2004 | Káva |
1992 | Chuť a vůně koření |