Tajnosti francouzského pekaře recenze

Tajnosti francouzského pekaře
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/248138/mid_tajnosti-francouzskeho-pekare-T8B-248138.jpg 4 37 37

V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny „Chez Auzet“ v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby, tento britský milovník Francie a její kuchyně nás seznamuje s jednoduchými a podrobně vysvětlenými recepty, postupy a tipy pro domácí pečení, jež doplňuje lidovými rčeními, humornými historkami a stručnou historií čtyř generací této rodinné pekárny, kde „pečení a konzumaci chleba povýšili na úroveň náboženského obřadu".... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Argo
Originální název:

Confessions of a French Baker, 2005


více info...

U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.