Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních recenze
Václav Soukup
Nehodnoceno
Podrobné návody jak lze zemáky nejvhodněji, při tom však nejlevněji za pokrm upravovati. Zpracoval a stávajícím poměrům české kuchyně přizpůsobil Václav Soukup bývalý vrchní kuchař a odb. spisovatel. Přioojeny různé rady a pokyny pro pěstitele zemáku jež upravil Josef Nový, agronom.
Literatura naučná Kuchařky Zemědělství
Vydáno: 1912 , Hejda & TučekOriginální název:
Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních
více info...
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Štítky knihy
kuchařky brambory pěstitelství, pěstování
Autorovy knížky
1912 | Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních |