Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních tempo & emoce
Václav Soukup
Nehodnoceno
Podrobné návody jak lze zemáky nejvhodněji, při tom však nejlevněji za pokrm upravovati. Zpracoval a stávajícím poměrům české kuchyně přizpůsobil Václav Soukup bývalý vrchní kuchař a odb. spisovatel. Přioojeny různé rady a pokyny pro pěstitele zemáku jež upravil Josef Nový, agronom.
Literatura naučná Kuchařky Zemědělství
Vydáno: 1912 , Hejda & TučekOriginální název:
Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních
více info...
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
kuchařky brambory pěstitelství, pěstování
Autorovy knížky
1912 | Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních |