Bezmasá a rybí kuchyně tempo & emoce
Václav Soukup
Příruční kuchařská kniha pro menší i větší domácnosti. recepty i návody jsou rozděleny do sedmnácti kapitol dle druhů jídel - od předkrmů, polévek hlavních jidel až po saláty, zákusky a dezerty. Autor do receptů shrnul své zkušenost vrcních kuchaře v největších evropských městech.
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
1942 | Brambory a jejich úprava |
1948 | Zelinářská kuchyně |
1937 | Bezmasá a rybí kuchyně |
1904 | Saláty a jejich úprava |
1904 | Domácí a cizí nápoje |